South Bellmore Veterinary Group New York: Pet bekymre Vaksiner

Vaksiner

Utdanne dere selv og kjenner dine valg!

Det har vært en eksplosjon av vaksinasjon i veterinær samfunnet. Det er flere bekymringer for at dette reiser.

Er vaksiner effektive?

Kjernen hunden vaccines karakteristisk inkludere Parvovirus, distemper, adenovirus, og parainfluenza inne en kombinasjonen 4 inne 1. Ofte en eller mange stammer av Leptospirosis er også i kjernen vaksinen.

Parainfluenza: designet for å beskytte en av mange respiratoriske patogener som bidrar til kennel hoste. Hvis denne vaccination var beskytter så hvorfor does din vet eller Bestyrer Letter forlange en annerledes vaccine å forhindre Kennel hosten? Vaksinen er ineffektivt til å forebygge sykdom. Sykdom hvis ervervet er vanligvis mild og ofte selv-begrensende.

Distemper, Adenovirus og Parvovirus: Dette er ødeleggende sykdommer og vaksinasjon gir utmerket immunitet. Disse vaksiner har vært liv-sparere. Det betyr imidlertid ikke at de må booster hvert år, eller til og med hvert tredje år. Mange veterinarians stemning det hvis de dont ‘ sende påminnelser for vaccinations (til tross for megetsigende det de er over-vaccinating) det folk ville ikke bringe deres hundene for helårlig sjekk. Vi foretrekker å mene for det Sør Bellmore veterinary gruppe det våre klientene er smerter så det og det de er ut å skaffe det best og pengeskap bekymre å deres pets

Dukke burde være økte for 8, 12, og 16 ukens. Dette er tiden da våre pasienter er mest mottakelige for sykdom. Deres beskyttelse mot mors antistoffer er avtagende og deres egne uimottakelig systemer er ikke utviklet. De burde være re-økte for i nærheten ettall år fra det final pupy skudd å reinforce dyrene voksen immunitet. Denne protokollen gir langsiktig immunitet. Voksen dyr som har fått denne vaksinen protokollen er beskyttet i vår mening for livet av dyret (Hei når er siste gang du gikk til legen for en vaksine booster og forventet levealder er 75 år!) Senere eksponeringer for disse virusene vanligvis resultere i klinisk mild sykdom eller ingen sykdom i det hele tatt. Man kan vurdere reboostering midten av livet på rundt 5 år hvis de er ubehagelig aldri vaksinering igjen. Farene i vår mening oppveier risikoen ved vaksinering oftere enn dette. Se nedenfor “farene ved vaksinen”

Leptospirosis: det er hundres av serovars av Leptospirosis og vaksinasjon for en serovar ikke nødvendigvis beskytte mot de andre. Det er en likeledes overføres å folk fra deres pets hvis infisert gjennom infisert urin. Leptospira organismer foretrekker varme, fuktige, alkaliske miljøer. De er mer sannsynlig å bli funnet i stillestående eller langsom bevegelig vann. Lepotospirosis er en bacteria ikke en virus og bakteriell vaccinations gir ikke lang frist immunitet. Hvis du avgjøre det din hunden har en høy avsøring å denne bacteria så du må økte årlig. Noen har antydet at den beskyttende immunitet mot Leptospirosis er enda mindre enn ett år. Anekdotisk, det Leptospirosis vaksine er kjent for å forårsake de mest hyppige og voldelige reaksjoner og gitt det faktum at bortsett fra i ekstreme tilfeller fordelene etter vår mening ikke oppveie risikoen. Grense din pets ‘ sette seg i forbindelse med med Red befolkninger og grense din pets ‘ avsøring å stagnere vann eller oversvømmet jord å minimere sjanse for infeksjon. Hvis det er kjente utbrudd i ditt område du kan re-vurdere. Vi dont ‘ bruk denne vaccination opp på våre egen pets og sjelden tilrå den å våre pasienter.

Lyme: bare vurdere i sterkt endemiske områder. Fokus på tick forebygging og fjerning (flått må feste i 12-24 timer før infeksjonen oppstår). Sjekk din hunden to ganger om dagen for merker i løpet av sjekke av seaseon. Lyme er en bacterin som Lepto så immunitet er flyktig (mindre enn et år). Det har vært rapporter om Lyme nefritt eller nyre-svikt indusert fra vaksinasjon. Disse rapportene har senere vært i stor grad diskontert. Vi aldri vaksinere for Lyme i vår praksis med mindre kunden krever det på grunn av deres forhold.

Giardia: dont ‘ bruk… ikke arbeide

Ringworm: dont bruk ikke arbeide

Bordatella: kortsiktig immunitet og så mange organismer bidra til kennel hoste effekt vanskelig å kvantifisere. Sykdom hvis kontraktsfestede vanligvis mild. Kan bruke sparsomt hvis det kreves av en ombordstigning Kennel.

Rabiat: en nær 100% fatal sykdommen hvis kontrakt. Vaksinen er effektiv. Til kontrakts sykdom må være bitt av en rabiat dyr. Transmissable til folk. Staten lover krever at vi booster hvert 3 år, selv om immunitet er sikkert langt lenger enn dette. Beklageligvis, inne høyst eksempler pet eiere er krevde å følge etter etter begrunne rett.

Coronavirus: ikke nødvendig, ikke anbefalt

Feline vaccination

det typisk 3/1 vaccine gitt å kattene behersker

Panleukopenia: veldig effektiv vaksine… dødelig sykdom hvis fanget og svært smittsom. Kattene burde være økte for 8, 12 og 16 ukens så økte med ett år og aldri atter (særlig en indoor katten).

Calicivirus og viral rhinotracheitis: disse er vanligvis i panleukopenia vaksinen så hvis du ønsker å gi panleukopenia ofte du har å gi disse. Disse er øvre luftveissykdommer. Det vaccines ikke forhindre infeksjon og eller sykdommen. I beste fall de redusere alvorlighetsgrad og løpet av sykdommen og redusere shedding. Igjen, to Kitten boosters og en booster på et år. Merck tilbyr en panleukopenia vaksine som ikke inneholder calicivirus og rhinotracheitis.

FIP: ikke gi. Gjør ingenting

Giardia: ikke gi gjør ingenting

FeLV: dødelig sykdom og effektiv vaksine… bortsett fra din katten nødvendig å komme inn sette seg i forbindelse med med FeLV positiv katten. Bruk bare ikke-adjuvented vaksine. Vaccinate for 12 og 16 ukens og så for et år for utendørs kattene bare eller kattene innen en husoldning det har en positiv katten

Klamydia: ikke gi.. ikke noe potensielt farlig

Vaksinasjoner… Farene som ingen vil at du skal vite

Først la meg si at vi tror på visse vaksinasjoner i visse scenarier som nevnt ovenfor. Noen ganger er de nødvendige og har bidratt til å utrydde eller minimere noen svært alvorlige sykdommer. De er imidlertid ikke uten nevneverdig risiko.

Vaksine sarkomer: Dette er stort sett et problem av våre feline pasienter (selv om det har vært rapporter i minst én hund). Det er et velkjent fenomen som er sjeldent, men forekommer. Kattene det ha mottatt (vi mene) enten ADJUVENTED Feline Leukemia og rabiat er for risk. Det sarkomer eller kreften det utvikle for det vaccination steder av disse dyrene er høylig aggressiv og forlange aggressiv (en gang imellom mangfoldig) kirurgi, strålebehandling og kjemoterapi og fremdeles det meste av klokken vi ofte dont ‘ helbrede disse kattene. Hvis du betrakter vaccinating din katten grense å to økte når kattunger og ettall for ettall år av alderen med “anbefalt” vaccines over. Her er en link for å lese mer om denne ødeleggende tilstand

. Immun mediert sykdom: Vaksinering av definisjon stimulerer en intens immunrespons. Ofte kan dette føre til at kroppens immunrespons snu seg mot seg selv. Fremveksten av immun mediert forhold som trombocytopeni (Body ødelegge sin egen blodplater), Hemolytisk anemi (kroppen ødelegger sin egen røde blodlegemer), polyarthritis etc. har alle vært knyttet til vaksinasjon.

Allergier, Licking paws, kronisk puritis, og inflammatorisk tarmsykdom… alle har en potensiell kobling til vaksinasjon. Mer forskning må gjøres

Akutt allergisk reaksjon, feber, smerte og hevelse ved injeksjonsstedet, elveblest og død er alle potensielle konsekvenser av vaksinasjon.

Det er mange sykdommer i mennesker som enten er kjent for eller er spekulert å forårsake en rekke sykdommer…. noen svært alvorlige

Ergo:

Vaksinasjon har en plass i veterinærmedisin. Vaksinere minimalt…. generell regel tre vaksiner som pup/Kitten en booster på ett år fra det. Mange talsmann ikke vaksinering for mer enn én sykdom av gangen. Ikke vaksiner for sykdommer der sykdommen i seg selv er ikke så alvorlig (coronavirus, viral rhinotracheitis etc)… ikke vaksiner for sykdommer (Lepto og Lyme for eksempel) med mindre det er en stor endemisk risiko i ditt område, og du har gjort leksene dine at fordeler oppveier risikoen. Fokusere mot fint nærende (koble sammen), fint bemannet (en feilfri omgivelsene til deres pets med) og masse av morsjon. Forstå at veterinærer (som gjør sine penger ved å komme inn for “årlig vaksinasjon”) og narkotika selskaper som selger vaksiner ikke kommer til å fortelle deg noe av dette.

License

South Bellmore Veterinary Group Copyright © by . All Rights Reserved.

Share This Book